Доброго дня учасники федерації. В суботу 13 березня 2021 р. відбулася онлайн конференція, у зв’язку з карантинними заходами в державі. На онлайн конференції були присутні представники правління федерації та голови і судді великих і малих клубів (Ів.-Франківської, Львівської, Київської, Сумської, Полтавської, Чернівецької, Одеської, Закарпатської, Тернопільської, Дніпропетровської області).

 

   Порядок денний онлайн конференції:

1. Вступ президента (Михалець Я.)

2. Нова платформа підрахунків (Слободян А., Войтко В.)

3. Зміни та правки до правил змагань (Войтко В.)

4. Національний чемпіонат, нові номінації (Свердел Р., Натяжко В., Войтко В.)

5. Замовлення кілець на 2022 рік (Михалець Я.)

6. Фінансовий звіт федерації за минулий 2020 рік (Михалець Я.)

7. Різне (розподіл обов’язків , фінансова підтримка, запитання та пропозиції)

8. Підсумок конференції (Михалець Я.)

 

-На конференції було прийнято рішення перейти на онлайн підрахунок результатів змагань. З  можливістю віддаленого доступу до них та отримання результатів підрахунків відразу після введення. -Також прийняли рішення що за підрахунок відповідатиме: адміністратор, менеджер, суддя.

-Зміни до введення часу прильоту, таке поняття як механічний годинник «спішить» до уваги братися не буде, буде ставитися час прильоту з відбитка. А якщо годинник «пізнить» то час буде додаватися згідно різниці контрольного відбитка але до допустимих (5 хв) хвилин. А для електронних систем прильоту похибка «спішить» буде максимальна 10 сек., а коли система «пізнить» час потрібно додати згідно роздруківки.

-Учасники конференції прийняли рішення включити до нагородження малі категорії  а, b, c, d,e за рік по Україні.

-Ще Південно-Східний регіон запропонував та його підтримали учасники започаткувати Національний чемпіонат. Що дасть можливість більше реалізувати себе малим клубам так як початково в формулі закладено знаменник 1000. І даний чемпіонат включений до нагородження по Україні. Доводимо до відома що голуб ( спортсмен ) який зайняв місце в олімпійській колекції чи малих категоріях має прави бути нагороджений в Національному чемпіонаті но не може дублюватися в “малих категоріях”.

-Також вирішили для підтримки та розвитку малих клубів південно-східного регіону відати їм категорію «стандарт» яка буде представляти Україну на Олімпіаді FCI. Але щоб в цю колецію «стандарт» попасти потрібно бути переможцем категорій цього регіону які визначаються в чемпіонаті ПСР, та  будуть офіційно нагородженні.

-На конференції прийняли рішення згідно нових рекомендацій FCIвизначитися з новим поставщиком родових кілець на 2022 рік. Дізнатися умови співпраці, шляхи оплати та принцип доставки. Також прийнято рішення що з сезону 2022 року (молодими голубами) будуть братися до підрахунку тільки офіційні кільця які придбані через УНФ.

-Закладено у бюджет такі витрати як: оплата сервера нової програми(сайт),оплата роботи адміністратора та менеджера по обслуговуванню нової програми, оплата роботи президента та витрати на нові нагороди.

 

 

                                                                           Адміністративний сектор

 

 

    Шановні Голови! Шановні члени федерації! 4 березня 2021 року Рада FCI обрала членів Постійних комісій: Спорт, Стандарт, Ветеринарії, Допінг контролю, Фінансів, Статуту / на період 2021-2023 рр відповідно до Статуту FCI. Українська Національна Федерація мала право надати одного кандидата в одну комісію. Згідно чого наших представників було розлянуто та затверджено.

    Список комісії FCI на період 2021-2023 pp переглянути тут

 

 

Українська Національна Федерація надала FCI результати змагань за 2020 рік, яка  свою чергу створила світовий рейтинг змагань за поточний рік серед 18-ти країн, у таких категоріях:

SPED

MIDDLE DISTANCE 

LONG DISTANCE

ALL ROUND

MARATHON

Для перегляду рейтингу натисніть тут

 

Всім клубам!!!

 

До 31 березня 2021 р. подати заявочні відомості.

 

 

 

Таблиця для заявлення голубів на змагання.

В колонці "№ голуба" небхідно вводити повний код голуба з урахуванням року

наприклад: 2212345-13  ;    PL-1233-1232-12  ;      032-23233-09.

ДЕРБаків записувати виключно у форматі: DER-12321-14 (в залежності як він був введений у базу у попередньому році)

Велике прохання заповнювати саме цей файл, і не робити свої, особливо в іншому програмному забеспеченні, на зразок WOLD,  блокнот, шмат паперу, тощо. Відправити заявку на пошту Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 

 

            Бланк заявки на 2021р., прохання заповнювати його!!

Скачати

 

Вітаємо Вас голубоводи в новому 2021 році. 

Цей рік починається з приємнох новин. Всекраїнська національна федерація голубиного спорту України в цьому році отримала запрошення на участь в «FCI World Championship 2021» молодими голубами у Сербії на їхньому голубодромі, так як ми є офіційним учасником FCI. 
Детальну інформацію можна отримати з буклетів, які можна скачати тут оригінал та переклад
Принцип формування команди від Всекраїнська національна федерація голубиного спорту України  та умови участі будуть повідомлені пізніше.