15-18 січня 2015 року Всеукраїнська національна федерація аматорів поштово-спортивного голубівництва прийняла участь в 34 Міжнародній Олімпіаді в м. Будапешт, Угорщина. Особливістю цієї Олімпіади стали високі місця, які зайняла наша збірна. Зокрема у категорії "С" голуб Якимця Івана посів друге місце.

Щиро вітаємо усіх голубоводів з циєю визначною подією, яка без сумніву являється для всіх нас святом.

ПЕРЕГЛЯНУТИ КАТАЛОГ

 

04.01.2015 року відбудеться виставка спортивних голубів Чернівецької федерації спортивно-поштового та декоративного голубівництва.

Адреса виставки: м. Чернівці, вул. Руська, 198, "Стрілковий клуб".

В рамках виставки буде проведено аукціон з продажу спортивних та декоративних голубів.

Таблиця для заявлення номерів голубів на сезон 2014 року.

В колонці № голуба небхідно вводи повний код голуба з урахуванням року

наприкла; 221234567-13. 

Завантажити бланк можна за посиланням нижче
Велика прохання заповнбвати саме цей файл, і не робити свої,

особливо в іншому програмному забеспеченні

типу WOLD, блокнот, шмат паперу, тощо.

Готові файли надсилайте за адресою

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
 

Завантадити файл

25 січня 2014 відбулися позачергові Загальні Збори Всеукраїнської Національної Федерації Аматорів Поштово-Спортивного Голубівництва. 

В рамках Зборів було обговорено ряд важливих питань та обране Керівництво Федерації.

Також були прийняті зміни та доповнення до Правил проведення змагань та Статуту УНФ.
 
Відеозвіт
 

 

Як вже було пояснено Сверделу мною та Доктором Тересо – президентом FCI, протокол підписаний містером Свердлом та містером Боднарашем на зустрічі директорів в Галле в березні 2013 є не дійсним, і через нашу помилку ми не запросили Федерацію-член – Всеукраїнську Національну Федерацію аматорів поштово-спортивного голубівництва на зустріч – вони заперечували проти можливості формування Конфедерації з – Українською асоціацією голубиних змагань та Українською федерацією голубиних змагань.

На зустрічі, яка відбулася в Україні з “Всеукраїнською Національною Федерацією аматорів поштово-спортивного голубівництва” на якій я був присутній, було вирішено, що як Федерація містера Свердела так і містера Боднараша будуть прийняті,  і були готові підписати новий протокол щоб сформувати Конфедерацію яка б включала три Федерації.

Примітка: Я особисто запросив як містера Свердела так і містера Боднараша по е-мейлу, але за їхніми власними обставинами, вони не могли бути присутніми.

Я б хотів також відзначити, що відповідно до Статуту FCI, єдина Українська Федерація, яка є членом FCI це “Всеукраїнська Національна Федерація аматорів поштово-спортивного голубівництва”.

Федераці містера Свердела та містера Боднараша може стати членами FCI, лише після підписання Нового Протоколу, який включає три Федерації.

Ернест Россі

Віце-Президент FCI

Відповідальний за міжнародні справи

Відкрити оригінал