До уваги клубів Львівської області.

Так як марафон у нашій області планується після 15 серпня, а деякі клуби завершують змагання 2 серпня, то голуби за такий період можуть втратити спортивну форму. Тому, щоб голуби не втратили спортивної форми до марафону львівський клуб "Галичина" готовий взяти ваших голубів на свій запланований по графіку льот 9 серпня "Хмильове(550км)" безкоштовно. Все що для цього потрібно- це зв'язатися з головою львівського клубу та оголосити кількість голубів що плануєте дати на льот, а також привезти їх в день погрузки 8 серпня у с.Давидів з 8:00-10:00 год.

Марафон  "кубок Федерації" сезон 2020 р.

Шановні голубоводи цього сезону буде проводитись щорічний традиційний марафон ”Кубок Федерації-2020” . В цьому сезоні змагання розділено на 3-ти регіони:

 

1.  регіон м.Валки (Чернівецька обл., Тернопільськаобл, Івано-Франківська обл.)

  • 1)Чемпіон Чернівецька обл.
  • 2)Чемпіон Тернопільська обл.
  • 3)Чемпіон Івано-Франківськаобл.

 

2.  регіон м.Любомль (Південно-східнийрегіон)

  • 1)Чемпіон 700-750км
  • 2)Чемпіон 751-800 км.
  • 3)Чемпіон понад 800км.

 

3.  регіон с.Мирне (Львівська обл.)

1).......................................................

2).......................................................

3)........................................................

 

Переможці в кожному регіоні будуть нагороджені кубками від федерації, змагання будуть проводитись на останньому по графіку марафону!!!!

Організатори в кожному регіоні завчасно і справедливо оголосять номінації для змагань.

 

 

 

Президент федерації                                 Я. Михалець

 

Нагадуємо,

що замовлення кілець на 2021 рік потрібно зробити до 15 червня 2020 року.

Заявки на кільця подавати за телефоном (097) 937 21 75 Колич Марта

 

УКРАЇНСЬКА НАЦІОНАЛЬНА ФЕДЕРАЦІї АМАТОРІВ ПОШТОВО-СПОРТИВНОГО ГОЛУБІВНИЦТВА

 

ВИТЯГ З ПРОТОКОЛУ

Засідання правління УНФ аматорів поштово-спортивного голубівництва

      

Рішення правління УНФ від 16 травня 2020 року

-за дискредитацію та цілеспрямовану деструктивну діяльність проти федерації на протязі останніх двох років, яка ставила під загрозу участь всієї колекції України на міжнародних заходах, а також за неспортивну поведінку- виключити з федерації голубовода п. Космину Р. терміном на 7 (сім) років, включаючи 2020 рік ;

-за свідоме подання своїх результатів з гіршими коефіцієнтами, які всупереч рішень керівництва ставили кращі результати по федерації в незрозуміле становище , а також за неспортивну поведінку- виключити з федерації голубоводів п. Гречух І., п. Цюник П., п. Марців М. терміном на 5 (п’ять) років, включаючи 2020 рік;

-по голубоводах які дали згоду на подання своїх свідомо гірших результатів, але вчасно зрозуміли свою помилку і вибачились за свої дії вирішено-не брати до увага результатів голубів п. Якимець І. та п. Гук С., при формування колекції України, а також для участі її в змаганнях на міжнародній арені голубиного спорту на протязі 2 (двох) років;

-зберегти результати льотів даних голубоводів за 2019 рік.

      Правління вирішило попередити цих голубоводів , що в федерації є єдині Правила і умови змагань, які порушувати не має права ніхто, бо за порушення цих правил та рішень наступним етапом буде виключення з Федерації.

 

Секретаріат УНФ аматорів

поштово-спортивного голубівництва                                    

 

Доброго дня шановні голубоводи!
Всі ви знаєте що карантин продовжено до 22 травня, та залишилося менше тижня до пом’якшення карантинних заходів.
Тобто з 11 травня ми можемо повертатися до звичного життя та розпочати наш сезон змагань.
Багато хто думає що небезпека минула, і починає тиснути руки, обійматися, нехтуючи при цьому правилами особистої гігієни. 
Сподіватися на удачу під час пандемії - не найкращий варіант. Тому знову і знову маю велике прохання до всіх учасників змагань:
Не нехтуйте дотриманням карантинних обмежень, рекомендаціями Кабінету міністрів та лікарів, які встановлені під час карантину та будуть діяти навіть після його пом’якшення.
Тому що безвідповідальність може призвести до вкрай негативних наслідків для вас та вашого оточення.
Осіб які відчувають слабкість, головний біль, мають підвищену температуру або кашель, наполегливо прошу залишатися  вдома, щоб не наражати на небезпеку інших осіб. 
Всім головам клубів ще раз нагадую про інформаційну роботу яку ви повинні провести у ваших клубах, а саме: забезпечення усіх членів клубу засобами індивідуального захисту, дотримання дистанції, запобігати скупченню великої кількості осіб в одному приміщенні або на одній території, забезпечити місце збору голубів санітайзерами, обробку голубовозу дезінфекційним засобом, а саме «Кристал-900», та забезпечити транспортні засоби ветиринарними довідками форми Ф-1, та Актом про дезінфекцію голубовозу. 
При можливості допомагайте своїм одноклубникам, особам пенсійного віку, підтримуйте один одного в цей нелегкий для всіх нас час.
І ще один маленький ліричний відступ:  не витрачайте свій дорогоцінний час і не читайте «стішкі» не визнаних  поетів, а краще читайте класику світової літератури, або приділіть свій час спілкуванню зі своїм близькими та важливим для вас речам.
Бережіть себе!
З повагою, Ярослав Михалець